Fjernvarme tilbydes på Lolland Falster!

  
Titel: Fjernvarme tilbydes på Lolland Falster!
Beskrivelse:

Kan fjernvarme betale sig?

I denne artikel vil du finde forskellige opvejninger af, om fjernvarme kan betale sig. Umiddelbart, er fjernvarme ikke gratis, men vil på sigt kunne tjene sig selv ind, idet du ikke skal bruge penge på elvarme, eller den forrige varmeleverandør du har i dit område. Da det er din lokale fjernvarmeforsyning der sætter priserne på fjernvarme i dit område, er priserne aldrig ens. Dog vil det kunne betale sig for prisen på fjernvarme er meget lavere end varmeprisen på både olie, el og gas. Derudover kan fjernvarme faktisk også konkurrere med jordvarme!

Ud over en økonomisk besparelse vil du også give miljøet en hjælpende hænd. På denne måde gør du både dig selv OG miljøet en stor tjeneste.

 

Spørg din varmeforsyning

Det er altid en god idé at opsøge den varmeforsyning der står for fjernvarmen i dit område. På denne måde kan du på præcise oplysninger om prisen på fjernvarme i dit område. Derudover kan du også indhente mange andre gode oplysninger omkring fjernvarme hvos din fjernvarmeforsyning. Her kan du også blive meget klogere på miljøforurening, og tilslutning af fjernvarme.

 

Overvejelser omkring fjernvarme

Hvis der er opsætningsmuligheder der hvor du bor, skal du meget enkelt kun forholde dig til to overordnede priser. Den ene vedrører brug og den anden vedrører tilslutningen af fjernvarmen, hvilket er en enkeltbetaling.

 

1. Hvad er prisen på det at få tilsluttet fjernvarmen? Tilslutningen er en enkeltbetaling, du skal finde prisen på hvad det koster at få tilsluttet fjernvarmen i dit hus, lejlighed eller ejendom.

2. Hvad koster det at bruge af fjernvarmekilden? Du skal vide dit varmeforbrug, og derudover er er det en god idé at finde ud af hvad det koster idet du er blevet tilsluttet.  

 

Disse to kalkuleringer vil give dit et godt indblik i hvordan fjernvarme virker for dig, i det område du bor og hvad det vil koste for dig at få installeret fjernvarme. Tilsammen, vil dette give dig et godt og solidt grundlag for at kunne sammenligne fjernvarmen med andre former for opvarmning, såsom el, gas, olie og jordvarme. Faktisk kan du få din fjernvarmeforsyning til at beregne hvad det vil koste dig, sådan bliver det meget nemmere for dig at kunne se om fjernvarme kan betale sig for dig.

 

Prisen på din fjernvarme

Prisen på fjernvarme er meget varierende, fordi der hovedsageligt er to forhold der gør sig gældende for fjernvarmen. Hvor du bor, og hvor meget varme du årligt forbruger. Din fjernvarmepris afhænger derfor faktisk (kort fortalt) kun af to forskellige forhold.

 

1. Dit varmeforbrug

2. Din geografiske placering, altså hvor du bor

 

Det er ikke i alle områder fjernvarme er en mulighed, her vil der ofte være andre alternativer. Såfremt du kan anskaffe dig fjernvarme, vil det i langt de fleste tilfælde være den langt billigste valgmulighed for dig. Priserne på fjernvarme er MEGET forskellige landet over, og du vil nok blive overrasket, men priserne er spredt over et vidt spektrum. Derfor er det, som sagt, en god idé at forhøre sig med den lokale fjernvarmeforsyning. Priserne for fjernvarme bliver sat efter den faste afgift, altså hvad det koster for dig fast, at være tilsluttet. Og så er der en variabel betaling, hvilken kommer an på dit forbrug.

 

Ingen må tjene penge på din fjernvarme

Vidste du det? Ifg. loven skal fjernvarmeøkonomien "hvile", dette stabiliserer prisen for den enkelte udbyder, og gør fjernvarmen til en mindre variabel varmeforsyning. At ingen på få en fortjeneste på fjernvarmen, vil sige at budgetterne går i nul. Et eventuelt overskud i den fjernvarmeudbyder du har, vil blive betalt tilbage til dig som forbruger. På denne måde snydes du heller aldrig for dit forbrug. 


Kategori: Erhverv - Industri
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 01-09-2017
Oprettet af: Steffen Hansen
Adresse: Hovedgaden 61
By: Horslunde
Post nr.: 4913
Telefon nr.: 51260435

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk