Byggeselskabet Kromann Nielsen ApS

  
Titel: Byggeselskabet Kromann Nielsen ApS
Beskrivelse:

Mangler du en dygtig tømrer- eller murermester?

Kromann Nielsen Aps er et alsidigt byggefirma, der gerne står klar til at hjælpe dig. De kan hjælpe med stort set alle typer opgaver inden for byggeri. I tilfælde hvor der er opgaver der ligger uden for deres kompetence område, har de gode samarbejdsaftaler med partnere. Dette gør, at du som kunde altid er sikret den bedste kvalitet - uanset hvilken type opgaver der skal løses. 
Inden for murerfaget er der mulighed for at hjælpe med alle typer opgaver. Lige fra opfriskning af badeværelser, nye facader, isoleringsarbejde, nybygning og mange andre opgaver. Ingen opgave er for stor eller for lille - vi er kun interesseret i, at opfylde vores pligt med at levere den bedste kvalitet.
Inden for tømrerfaget kan Kromann Nielsen være behjælpelige med næsten alle typer opgaver. Lige fra udskiftning af vinder, tagarbejde eller renovation. Eller professionel rådgivning til bedre udnyttelse af kvadratmeter i din bolig, kan også arrangeres. Ofte er det med til, at øge værdien eller gøre boligen mere attraktiv. Hvilke tiltag der ville være bedst for din bolig, afhænger af flere parametre. Fx findes der flere typer materialer og design, hvilket Kromann Nielsen meget gerne er behjælpelige med. Derudover kan der også opføres terasser, så det passer til netop din bolig. 
Gulvarbejde er også en stærk kompetence hos Kromann Nielsen, og her kan det være vigtigt at gøre brug af god vejledning. At skifte gulv er ikke noget, man gør så ofte. Derfor kan Kromann Nielsen være en god partner til sparring. 
Firmaet består af murere, malere og tømrere. 

Lyder det interessant?
Hvis du ønsker at modtage tilbud på nogle af vores arbejdsopgaver, så kontakt os over telefon. Der tage en god dialog om jeres behov og situation, og så hjælpes der med at komme videre med dit projekt. Kontaktformularen på hjemmesiden kan også benyttes - vi vender tilbage hurtigst muligt!

http://kromann-nielsen.dk/vinduer-nordsjaelland/


Kategori: Erhverv - Tømrer
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 01-09-2017
Oprettet af: Peter Kromann
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk