Tips og tricks til det bedste maleresultat

  
Titel: Tips og tricks til det bedste maleresultat
Beskrivelse:

Velkommen til Malermester Thomas Mortensen

Vi er en selvstændig malervirksomhed beliggende i Herfølge. Hos os er kunde og kvalitet i fokus. Vi går op i at levere et kvalitetsbevidst arbejde til konkurrencedygtige priser, hvor vi imødekommer kundens forventninger. Kundeservice og kundekontakt er i højsædet. Hvis noget ikke går efter planen, informerer vi altid vores kunder i god tid og finder i fællesskab en løsning. Vi varetager alle slags maleropgaver, både udendørs og indendørs, stort eller lille, nybyg, ombyg eller tilbyg. Uanset omfanget varetager vi din maleropgave fra start til slut. Vi anvender maling fra PP mester maling, som er maling af høj kvalitet. Det rette valg af maling, sikrer at dit malerarbejde holder i mange år og at farven forbliver frisk og klar at se på.

Vælger du selv at stå for dit malerprojekt, giver vi her en række gode råd til hvad du bør være opmærksom på. Følg rådene i den rækkefølge som det står beskrevet for at opnå det bedste resultat.

1. Ryd rummet

Ryd så meget ud fra rummet som du kan. Mindre, lette møbler bæres ud fra rummet, mens større og tunge møbler rykkes ind på midten, således at der er ca. 1,5-2 meter ud til væggen. Lamper, hylder, malerier osv. Fjernes fra væggene.

 

2. Afdækning af overflader

Sørg for at dække godt af, for at undgå malerpletter på gulv, paneler og døre. Der dækkes af med plastfolie, pap eller malertæpper og fastgøres så man ikke snubler over det. Fordelen ved at anvende malertæpper og pap er at hvis man spilder maling, så suges det ned, fremfor plast for malingen bliver liggende våd og glat.

 

3. Afdækning af møbler, lamper mv.

Sørg for at dække møbler, lamper, radiatorer, vinduer osv. Af med plastfolie.

 

4. Vask ned

Loft, vægge, døre, paneler, vindueskarme osv. skal vaskes grundigt ned med maler-eller grundrens, før påføring af maling begyndes. Malingen har lettere ved at suge sig fast på rene overflader og resultatet bliver betydeligt bedre. Støv og snavs kan gøre malingen ujævn samt at den krakelerer med tiden. Vask efter med rent vant.

 

5. Huller og revner spartles og slibes

Du kan med fordel glatte efter med en våd svamp hvis du ønsker struktur i malingen, så det ligner savsmuldstapet. Udspartlinger skal pletmales før fuldmalingen påføres, da man ellers vil kunne ane det under malingen. Det er kun nødvendigt at pletmale en udspartling hvis der kun skal påføres et lag fuldmaling. Er det nødvendigt at spartle hele vægge, bør du sørge for at fjerne tapetrester, gammel maling osv. Før du spartler. Spartelmassen skal være helt tør før du påbegynder slibning. Når spartling og slibning er overstået, grundes overfladerne hvorefter man kan tapetsere eller male. For at opnå en perfekt finish bør du fuge revner mellem vægge, paneler, lister og skabe med overmalbar akrylfuge.  

 

6. Loftet males først

 

7. Vægge males til sidst

 

Hos Malermester Thomas Mortensen deler vi gerne ud af de gode råd. Vi står altid klar til at svare dig på eventuelle spørgsmål du måtte have i forbindelse med dit malerprojekt. Har du givet op på et malerprojekt eller har du tanker om at klare noget af det selv, hjælper vi også meget gerne med det du ikke kan eller vil udføre selv. Malermester Thomas Mortensen udfører malerarbejde på hele Sjælland og vi varetager både store og små opgaver. Skal du blot have malet et enkelt rum eller skal du f.eks. istandsætte flere flyttelejligheder, så klarer vi opgaven.

Du kan kontakte os på alle hverdage enten via telefon, mail eller vores kontaktformular som du kan finde på vores hjemmeside. Vi ser frem til at høre fra dig.


Kategori: Erhverv - Maler
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 25-09-2017
Oprettet af: Thomas Mortensen
Adresse: Degnebanken 17
By: Herfølge
Post nr.: 4681
Telefon nr.: 40277807

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk