Miljøboring - en blanding af erhverv og hjælp til miljøet

  
Titel: Miljøboring - en blanding af erhverv og hjælp til miljøet
Beskrivelse:

Entreprenør Jacob Post er en entreprenør virksomhed, der har beliggenhed på Midtsjælland i den mellemstore by Kirke Såby. Virksomheden blev stiftet tilbage i 2003 af den nuværende eje Jacob Post, som har mange års erfaring og er meget dygtig til sit arbejde. Samtidig værner han også meget om, at al arbejde skal udføres til højeste kvalitet - det samme med resultatet. Virksomheden udfører mange typer af entreprenørarbejde til både private kunder og erhverv. 

Selvom man er en entreprenør virksomhed - faktsik uanset hvilket erhverv man er i - mener Jacob Post, at man så vidt muligt skal forsøge at skåne eller i hvert fald hjælpe miljøet så meget som muligt. I 2017 er der ikke blevet mindre fokus på miljø, global opvarmning, klimaforandringer og CO2 udslip og disse emner er generelt nogle af de mest omtalte samtaleemner globalt set. I og med, at dette er en realitet er både politikere, forskere, mennesker på de sociale medier og generelt også menneskerne nede i det lokale supermarked begyndt at tale meget om dette emne - men tales der mere, end der handles? 

Jacob Post er et intet mindre end godt eksempel på at handle i denne situation og diskussion omkring miljø. I sit erhverv, hvor han mest af alt har fokus på styret underboring, har han fundet en vej, hvor han kan hjælpe miljøet. I virksomheden har de flere muligheder og metoder til alt deres arbejde. Nu er Jacob Post selv kommet på en genial metode til BÅDE at lave sit arbejde ved underboring og hjælpe miljøet med at tage miljøprøver af jorden. Det er altså en sammenkobling af disse to, som han kalder for miljøboring.

Faktisk er metoden så effektiv, at det er muligt at tage cirka femten prøver om dagen. Med dette nye udstyr kan der i flere punkter udtages poreluftprøver, uden at det udviklede borehoved skal trækkes retur mellem prøvetagningerne.

Jacob Post er, forståeligt nok, meget stolt af sin ny opfundet ide og har også fået patent på det. Det vil sige, at han er den første i verden til at få denne ide og den eneste i verden, der må udføre den op nuværende tidspunkt. 

Ideen kom til Jacob Post og i 2014 stod det nye borehoved klar til at udtage poreluft. Projektet lykkedes for Jacob Post i samarbejde med Cowi, Region Hovedstaden og med støtte fra Naturstyrelsen. 

Dette er et strålende eksempel på et menneske, der har et overskud til at handle på de miljøproblemer vi er inde i. Samtidig er det også et godt eksempel på, at man altså godt kan lave nogle ændringer - endda i nogle tilfælde til noget bedre - i sin virksomhed for at hjælpe miljøet og måske endda for at skåne det. 

Udover miljøboring udfører Entreprenør Jacob Post også mange andre forskellige slags boringer, blandt andet styret underboring og pipebursting. Disse slags opgaver ser man ikke mange entreprenørere være ekspert i, så her kan man jo med god samvittighed gå til Entreprenør Jacob Post og få klaret de opgaver man har: Så får man både laver underboringen OG man hjælper miljøet igennem virksomheden. 

Vi kan også i Danmark være stolte af, at det altså er en dansk mand, der er kommet frem til denne geniale ide. Det er blot et skridt nærmere og vi kan alle sammen hele tiden blive bedre til at skåne miljøet - det er mindre svært end det nogle gange lyder, eller hvad vi tænker os frem til. Men det skal denne artikel ikke handle om: Det er der mange andre artikler der berører. 

Denne artikel skal blot sætte et lys på, at man - uanset om man er privat person eller en virksomhed - godt kan skåne eller hjælpe miljøet uanset hvilket erhverv man befinder sig i: Der er altid en løsning og de fleste vil altid gerne lytte til en god ide, til et tiltag der omhandler noget så vigtigt. 


Kategori: Erhverv - Håndværker
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 25-09-2017
Oprettet af: Jacob Post
Adresse: Nellikevej 40
By: Kirke Såby
Post nr.: 4060
Telefon nr.: 26179885

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk