Smartlåse - Låsesmed i København

  
Titel: Smartlåse - Låsesmed i København
Beskrivelse:

Sommerperioden er højsæson for indbrud og tyveri

Vi er midt i den kolde vinter, og vejret er gråt, vådt og kedeligt. MEN, vinter betyder også, at det inden længe er sommer igen. Sommerperioden er HØJSÆSON for indbrud, både for private og virksomheder, hvor folk er på sommerferie, eller virksomhederne holde lukket henover sommeren. Derfor er det super vigtigt at din bolig eller virksomhed er sikret og klar til sommerferien, så du trygt kan gå på ferie, uden at frygte for indbrud i hjemmet eller i din virksomhed. 

 

Gratis sikkerhedstjek

Hos Smartlåse tilbyder vi et gratis sikkerhedstjek, hvor vi gennemser din bolig eller din virksomhed, og specificerer hvor der kunne laves eventuelle forbedringer i din alarm- og tyverisikring, for at sikre dig og din bolig eller virksomhed bedst muligt igennem sommeren. Når du har haft besøg af en af vores ansatte, noterer han hvor sikker din bolig eller virksomhed er, og vender derefter tilbage med et uforpligtende tilbud. Har du fx brug for adgangskontrol, låsesystemer eller en anden form for alarm- eller tyverisikring vil vores medarbejder fortælle dig det, og så er det op til dig at bestille denne service. Hvis du får Smartlåse til at installere en alarm- eller tyverisikring, kan du trygt tage på sommerferie eller i sommerhus, uden at skulle bekymre dig om, om du bliver udsat for indbrud der hjemme eller på arbejdspladsen. 

 

Vi tilbyder ydelser til både private og til erhverv:

Inden for privat alarm- og tyverisikring tilbyder vi:

- Opsætning af dørspion

- Forstærkning af dørkarm

- Opgradering af dine låse

- Installation af alarmsystem

- Oplukning af døre

- Omkodning af låse

- Perimetersikring

- Eldes Alarm

Vores arbejde lever op til forsikringsselskabernes krav. Alle vores medarbejdere er uddannede låsesmede, og derudover er vi et sølv-certificeret Ruko Center. Få den bedste løsning til din bolig og dine behov, ved at benytte dig af vores gratis sikkerhedstjek. Derudover har vi døgnvagt, så du altid kan få hjælp hvis du har låst dig ude. 

 

Til erhvervssikring tilbyder vi:

- Adgangskontrol

- Låsesystemer

- Videoovervågning

- ARX Adgangskontrol

- Tågesikring

- Perimetersikring

- Eldes alarm

- Dørautomatik

- Dørpumper

Med alarmsikring til din virksomhed kan dine medarbejdere føle sig trygge på arbejdspladsen uanset om der er tale om den daglige arbejdsgang, eller medarbejdere der arbejder sent. Benyt dig af tilbuddet om et gratis sikkerhedstjek, for at få vurderet din virksomhed, og få optimeret jeres sikkerhed. 

 

Dørautomatik og Dørpumper

Til erhverv tilbyder vi også dørautomatik og dørpumper. Dørautomatik er til dig der ønsker let og komfortabel adgang til din virksomhed. Automatiske døre åbner og lukker af sig selv, når der er folk der skal inden for, uanset om det er til lager, kontor eller butik. 

Hvis det derimod er vigtigt at være sikker på, at døren lukker ordentligt efter sig selv, kan en dørpumper anbefales. En dørpumper sørger for at døren altid lukker ordentligt i, uden i selv skal huske at lukke døre efter jer. 

 

Hvad siger forsikringen?

Vidste du, at det er dit ansvar at leve op til forsikringskravene, for at kunne få erstattet noget hvis tilfældet af indbrud er ude? Hvilke krav har din forsikring til din alarm- og tyverisikring, og ved du om du opfylder disse? Det kan Smartlåse hjælpe dig med. Vores gratis sikkerhedstjek afstemmes med dine forsikringskrav, og alle de løsninger vi tilbyder er altid forsikringsgodkendte løsninger, så du er forsikret ved indbrud. 

Uanset jeres behov, kan Smartlåse vejlede jer. 

Find yderligere information på vores hjemmeside, hvor du kan udfylde en kontaktformular. Du er også velkommen til at kontakte os på mail info@smartlaase.dk eller telefon 70605000

 

En smart lås, sikrer dine værdier! Få et sikkerhedstjek i dag!

 


Kategori: Erhverv - Håndværker
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 15-01-2018
Oprettet af: Smartlåse
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk