Rammerne for den perfekte konference

  
Titel: Rammerne for den perfekte konference
Beskrivelse:

Rammerne for den perfekte konference

Hvordan skal rammerne være for jeres næste konference?

Hvert år afholdes der utallige konferencer i Danmark, og der findes ligeledes et utal af årsager til hver af dem. Konferencerne har det tilfælles, at virksomhederne der deltager håber på at få noget ud af deres deltagelse. Det kan f.eks. være økonomisk fremgang, ny information, en god og hyggelig oplevelse med kolleager og andre folk fra samme branche. For at virksomhederne kan opnå nogle af disse ting, er det først og fremmest essentielt at omstændighederne er på plads. Omstændighederne er med til at gøre, at deltagerne får et godt førstehåndsindtryk og en god oplevelse.

Rolige og nydelige omgivelser

Et af de vigtigste elementer ved en succesfuld konference, er naturligvis omgivelserne. I dagligdagen sidder mange af de deltagende på kedelige kontorer, rundt omkring i landet byer. Derfor kan det være en god ide, af holde konferencerne på steder, som er anderledes og inspirerende. På landet findes der smukke og rolige omgivelser, hvor den friske natur kan være med til at give plads og ro til nye tanker hos de deltagende.

Blandet program

En konference handler først om fremmest om at videreformidle og dele fagligt indhold, men for at det ikke skal blive for tungt og kedeligt for de deltagende, kan det være en god ide at implementere nogle kreative indslag, således at deltagerne ikke behøver at koncentrere sig uafbrudt om kun fagligt indhold. Det er ikke kun kreative indslag, som de deltagende bør kunne se frem til i løbet af dagen. De bør også kunne glæde sig til gode måltider i løbet af dagen. Maden til en konference må ikke undervurderes. Den er nemlig afgørende for deltagernes evne til at koncentrere sig, samt om de synes at konferencen har været en succes eller ej.

Hvor skal man holde sin næste konference?

Hos Færgelundens Motel og Kursuscenter har vi mange års erfaringer med at afholde konferencer, møder, kursus, workshops mv. Vores kursuscenter er beliggende i fredelige og rolige omgivelser i Frederikssund, hvor vi naturligvis også tilbyder overnatning. Holder I en konference eller andet hos os, kommer I væk fra vante omgivelser, og kan dermed koncentrere jer fuldt ud om hinanden og det faglige indhold. Vi har en restaurant på stedet, hvor der serveres danske sunde retter, med noget for enhver smag. Vi sammensætter naturligvis også retter efter ønske eller laver en buffet til større arrangementer eller selskaber. Ønsker man at give sine ansatte en oplevelse udover den sædvanlige er der mulighed for at lave en aftale med vores samarbejdspartner Thomas Vaarboe fra Muskel Centrum. Her kan du forkæle dine ansatte med f.eks. skadesbehandling eller rådgivning i forhold til korrekte siddestillinger og øvelser, man kan udføre på kontoret. Ønsker man derimod at holde et andet arrangement, som f.eks. et bryllup har vi også et tæt samarbejde med en blomsterforretning, som kan sørge for smukke buketter og dekorationer til jeres store dag.

Færgelundens Motel og Kursuscenter's priser

Vores priser starter fra 425,- og op til 795,-. Vi kan naturligvis tilbyde rabatter i forbindelse med større arrangementer. Det gælder også for maden. Her kan vi bl.a. tilbyde frokost buffet til 149,- pr. person ekskl. Drikkevarer. Ved booking af dit næste arrangement betaler man et depositum, svarende til den type selskab man holder. Aflyser man indtil et år før, returnerer vi 100% af det indbetalte depositum. Aflyser man derimod 6 måneder før, returneres 50% af det indbetalte depositum.

Ønsker du at høre mere om vores faciliteter, restaurant eller priser, så kontakt Færgelundens Motel og Kursuscenter i dag. Vi står klar til at give dig et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement. Har du specifikke ønsker til dit arrangement, gør vi naturligvis vores bedste, for at imødekomme dem.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Kategori: Erhverv - Catering
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 27-02-2018
Oprettet af: Jan Ørbech Frandsen
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots
Navn: Robby
Dato:
Kommentar: Please let me know if you're looking for a writer for your site.

You have some really good articles and I feel I would be a good asset.
If you ever want to take some of the load off,
I'd love to write some content for your blog in exchange for a link
back to mine. Please shoot me an e-mail if interested.
Thank you!


Navn: Good post! We are linking to this particularly great article on our website. Keep up the great writing.
Dato:
Kommentar: Good post! We are linking to this particularly great article on our
website. Keep up the great writing.


Navn: Hi everyone, it's my first go to see at this website, and paragraph is actually fruitful for me, keep up posting such articles.
Dato:
Kommentar: Hi everyone, it's my first go to see at this website, and paragraph
is actually fruitful for me, keep up posting such articles.


Navn: Ahaa, its nice discussion about this piece of writing at this place at this weblog, I have read all that, so at this time me also commenting at this place.
Dato:
Kommentar: Ahaa, its nice discussion about this piece of writing at this place
at this weblog, I have read all that, so at this time me also
commenting at this place.


Navn: Hello! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to look it over. I'm definitely enjoying the information. I'm book-marking and will be tweeting this to my followers! Superb blog and wonderful style and design.
Dato:
Kommentar: Hello! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to look it over.
I'm definitely enjoying the information. I'm book-marking and will be tweeting
this to my followers! Superb blog and wonderful style
and design.


Navn: Excellent post but I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I'd be very thankful if you could elaborate a little bit more. Bless you!
Dato:
Kommentar: Excellent post but I was wanting to know if you could write a litte more on this topic?

I'd be very thankful if you could elaborate a
little bit more. Bless you!


Navn: It's nearly impossible to find well-informed people in this particular topic, however, you seem like you know what you're talking about! Thanks
Dato:
Kommentar: It's nearly impossible to find well-informed people in this particular topic, however, you seem like you know
what you're talking about! Thanks
Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk