Besøg hjemmesiden her

  
Titel: Besøg hjemmesiden her
Beskrivelse:

Lad NHH Service passe din ejendom eller få hjælp til renovering eller nybygning

NHH Service holder styr på din ejendom, mens du holder styr på din kerneforrretning. Det er nemlig det, vi kan, og vi er gode til det.

NHH Service har 32 ansatte, der alle er særligt uddannede indenfor deres speciale. Derfor er vi i stand til at tilbyde dig en bred vifte af service- og vedligeholdelsesopgaver til din ejendom på et højt fagligt niveau. Så kan du nemlig bruge dine medarbejderes ressourcer på det, de er bedst til.

Vores ekspertise inden for service og vedligehold dækker alt indenfor tømrer- og snedkerområdet lige fra faste rutiner til specielt tilpassede løsninger til industri, institutioner og beboelse. Vi leverer faste vedligeholdelsesrutiner af bygninger inden for industri, institutioner og beboelse.

Hver enkelt løsning kan skræddersyes, så den passer den enkelte kundes behov. Derudover kan vi rykke hurtigt ud, hvis der er sket akutte skader.

Vi har også mulighed for at tilbyde Facility management-løsninger. Vi har blandt andet løst opgaver for GEA Niro og Ferring, hvor vi har stillet en tømrer eller snedker til rådighed for dem. De har således outsourcet opgaven om varetagelse af de daglige reparations- og vedligeholdelsesopgaver til os.

Som din full service entreprenør håndterer vi alt fra de mindste til de største opgaver – om det er privat efterisolering eller opførelsen af nyt domicil.

Vi lægger vægt på at levere den bedste håndværksmæssige kvalitet og de nødvendige faglige ressourcer i alle vores opgaver til alle vores kunder og samarbejdspartnere. Derfor følger vi udviklingen inden for tømrer- og snedkerfaget meget nøje.

Vores faglige kompetencer, erfaringer og bemanding sætter os i stand til at styre vores opgaver efter de aftaler, vi har indgået med vores kunder – både med hensyn til tid og penge. Det har i flere tilfælde været medvirkende til, at vi har fortsat samarbejdet gennem mange år.

NHH Service er forankret i solide håndværksmæssige traditioner, der sikrer høj faglig kvalitet i udførelsen af opgaver. Hos os er samarbejdet med kunden i centrum og værdier som ordentlighed, respekt og tillid er nøgleord i alt, hvad vi foretager os. 

Vore medarbejdere er via tablets eller smartphones online med virksomheden, således at uforudsete problemstillinger kan løses uden afbrydelse af arbejdsprocessen.

NHH Service er et søsterselskab til N.H. Hansen & Søn. Virksomheden har adresse på Charlottenlundvej i Hellerup. Vi udfører opgaver i Storkøbenhavn og Nordsjælland.


Kategori: Erhverv - Tømrer
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 04-09-2018
Oprettet af: NHH Service
Adresse: Charlottenlundvej 4-6
By: Hellerup
Post nr.: 2900
Telefon nr.: 70702733

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk