Hvem har brug for sterilisationsprodukter?

  
Titel: Hvem har brug for sterilisationsprodukter?
Beskrivelse:

Sterilisation og tørsterilisation - hvad er det, og hvornår har man brug for det?

Historien om sterilisationsbranchen, og SAFE Sterilization 

Man kan roligt sige at sterilisationsbranchen er en meget lille nichepræget branche. Det er begrænset hvor mange 'brancher' og virksomheder der reelt har brugt for at benytte sterilisationsprodukter i deres daglige arbejde. På trods af det, er det dog yderst vigtigt at denne branche eksisterer, da vi i mange tilfælde er yderst (og i visse tilfælde livstruende) afhængige af disse produkter. 

Historien om Sterilisering

I 1988 lavede Professor Flemming Scheutz en undersøgelse af sterilisationsprocessens pålidelighed i autoklaver hos forskellige tandlæger. Han fandt hurtigt ud af at der altså var et stigende behov for løbende kontrol af disse. Det var også omkring dette tidspunkt at man for alvor blev klar over at usterile instrumenter kunne være en mulig smittekilde til en række alvorlige sygdomme, herunder blandt andet AIDS og leverbetændelse. Der opstod derfor en tanke om at udvikle et produkt der ville gøre det nemt for ejere af små autoklavere at undersøge om deres autoklavere leverede pålidelige sterilisationer. 

SAFE Sterilization og branchen

SAFE Sterilization drives af Verner og Jette Vedstesen. Verner havde allerede en fod inde i sterilisationsbranchen da han under vejledning af ingeniør Lars Berth opbyggede en afdeling for sterilisering og kontrol på en medicoteknisk fabrik, hvor det primære produkt var katetere til brug i blodbanerne. I sin tid på fabrikken lærte Verner alle de vigtige processer i sterilisation at kende, hvilket ledte op til starten på SAFE Sterilization. 

Hvem har brug for disse produkter?

Det kan måske være svært at finde hoved og hale i en så teknisk og specifik branche, som denne naturligvis er. Men den typiske kundegruppe for en virksomhed i steriliseringsbranchen er først og fremmest tandlæger, hvilket var den primære kundegruppe da SAFE startede i juni 2006. Verner og resten af SAFE blev dog hurtigt opmærksomme på at der også var behov for deres services i andre erhvervsgrupper indenfor sundhedssektoren som f.eks fodterapeuter, dyrlæger, privatpraktiserende læger, privathospitaler og tatovører.

Lige pt. opererer SAFE i alle de skandinaviske lande, herunder Danmark, Norge, Sverige, Finland, Færøerne og Grønland.

Hvilke produkter forhandles der i denne branche, og hvad er forskellene på dem?

Biologiske indikatorer 

SAFE benytter biologiske indikatorer med sporer af to typer bakterier. Dette produkt kan bruges til kontrol af sterilisation med tørvarme, damp og ethylenoxid, og er altså et produkt der bruges ofte i kundesegmentet. Rent teknisk testes sterilisatoren ved hjælp af disse indikatorer, der indeholder: Bacillus atrophaeus til tørsterilisation, og Geobacillus stearothermophilus til dampsterilisation. 

Biologiske indikatorer anbefales især til alle brugere af dampautoklaver og tørsterilisatorer, samt det diste led i en sammenhængende kontrol af sterilprocesser. 

Kemiske indikatorer

Hos SAFE tilbyder vi også kemiske indikatorer. Specielt ved dem er at de viser om alle kritiske sterilisationsparametre som temepratur, damp og tid har været til stede i processen. Derudover viser denne et tydeligt og permanent farveskift, og kan samtidig aflæses lige efter autoklaveringen er afsluttet. 

Dette produkt anbefales til daglig kontrol, alle autoklaveringer og til at indgå i kontrol af sterilprocessen, da fejl hurtigt vil blive vist. 

Profesionel sparringspartner til sunhedssektoren og andre brancher

SAFE er en lille familiedrevet virksomhed, bestående af 5 medarbejdere som alle spiller hver deres individuelle rolle i at sikre at virksomheden altid kan yde bedst mulige service. Derudover har SAFE altid gjort en dyd ud af at levere korrekte resultater - da korrekte resultater er altafgørende for vores forretning. Derudover lægger vi stor vægt på at have stable leverancer, god kommunikation og dialog med kunder, samt altid arbejde ud fra højeste kvalitetstyring. 

Dette blev yderligere anerkendt i Januar 2017, da vi blev certificerede efter kvalitetsledelsesstandarden ISO 9001:2015.

 


Kategori: Erhverv - Rengøring
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 14-04-2018
Oprettet af: Jette Vedstesen
Adresse: Strandagervej 27
By: Jyllinge
Post nr.: 4040
Telefon nr.: 70231313

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk