Derfor får dine børn mere ud af, at gå på privatskole

  
Titel: Derfor får dine børn mere ud af, at gå på privatskole
Beskrivelse:

Der er stor forskel på en statslig folkeskole og en privatskole. Det er, med et barn der går på privatskole, mere acceptabelt at have høje forventninger ambitionsmæssigt og faglighedsmæssigt til sit barn, end hvis barnet gik på en "normal" folkeskole. Netop fordi at man som forældre betaler penge for, at sit barn skal gå på en privatskole, er det iorden at have disse høje forventninger. 

Hvorfor er en privatskole bedre?

Der ser selvfølgelig nogle generelle faktorer, der gør at privatskoler er værd at betale penge for. Man må gå ud fra, at alle privatskoler har langt større fokus på høj faglighed, samt en god social rutine, nu hvor der bliver betalt penge for, at barnet kan gå dig. Ikke at sige, at alle folkeskoler ikke har et højt fagligt niveau. 

Dog adskiller både folkeskoler sig fra hinanden og privatskoler sig fra hinanden. Ikke alle skoler har de samme præferencer, de samme høje faglige, samt sociale, niveauer. I denne artikel tages der udgangspunkt i en bestemt privatskole i Nordsjælland - nemlig Vinderød Privatskole. 

Hvad gør Vinderød Privatskole anderledes?

Vinderød Privatskole har taget højde for alt, hvilket deres hjemmeside også bære præg af, hvor man kan læse ALT, der er behov for at vide, inden man sender sit barn denne vej. Her er der et nemt og godt overblik over priser, værdier, muligheder mm. Vinderød Privatskole har et stort fokus på børnenes faglighed og har til formål at skabe et solidt fundament for børnene, samt at sende dem videre i systemet, med ambitioner, innovative og selvstændige tankegange og samarbejdsorientering. Vi vil gerne sende børnene videre i livet på bedste vis og gør derfor alt, vi kan, for at give dem en god og tryg skolegang, men hvor de samtidig bliver ufordret, så de udvikler sig. 

Du kan, som forælder, være tryg ved at sende dit barn på Vinderød Privatskole, som altid tager højde for nye børn, samt viser hensyn med en tilrettelagt og differentieret læringsproces. Ydermere er det relevant at nævne, at der på skolen er en politik om, at der maks må være 24 elever pr. klasse, hvilket også giver meget mere fleksibilitet og tid til hver enkelt barn.

På Vinderød Privatskole er der et stort fokus på emnerne respekt, nærvær, tryghed, ansvarlighed og forskellighed. Mobning tolereres på ingen måde og der tages en seriøs hånd om det, hvis det opstår. Derudover tilbyder Vinderød Privatskole også "Fritten", som er et fritidstilbud til de børn, der går fra 0.-5. klasse. Fritten åbner, når de første børn får fri fra skole og lukker igen kl 17, hvilket giver forældrene rig mulighed for at hente børnene senere.

Skolen har en klar og målrettet vision om, at Vinderød Privatskole skal være blandt den bedste tredjedel af alle skoler fagligt og socialt.

Som nævnt, er det sociale aspekt også en stor del af dét, at gå på Vinderød Privatskole og der gøres derfor meget, for at stimulere børnene socialt. Faktisk har skolen flere traditioner, som der hvert år holdes fast i, herunder fastelavn, skoleudflugter, fælles skovtur, skolens fødselsdag, skolernes motionsdag, halloween, lucia, julegudstjeneste og julebazar. Det skaber stor værdi at børnene ikke blot går i skole sammen, men at de også oplever alle disse traditioner og oplevelser med hinanden. Det skaber stærke venskaber og bånd til hinanden, hvilket er vigtigt for skolen. 

Der er altså meget positivt at nævne i forbindelse med Vinderød Privatskole, der har beliggenhed i Frederiksværk i Nordsjælland, nær Halsnæs. Som nævnt, er det helt sikkert deres hjemmeside et kig værd, hvis du overvejer, om dit barn skal have et bedre fagligt og socialt fundament. 

På baggrund af denne artikel, håbes det, at du har fået en bedre forståelse for, hvad en privatskole kan give dig og ikke mindst dine børn, frem for en almindelig folkeskole, hvor der i nogle tilfælde er alt for mange børn i klasserne og ikke få den samme stimulerende udvikling. 


Kategori: Uddannelse og Job - Skoler
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 25-05-2018
Oprettet af: Jens Jensen
Adresse: Helsingevej 57
By: Frederiksværk
Post nr.: 3300
Telefon nr.: 70221400

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots






Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk