Spis Godt leverer mad i hele Århus

  
Titel: Spis Godt leverer mad i hele Århus
Beskrivelse:

Står du og mangler en god og sund frokostordning i din virksomhed? Eller måske noget mad ud af huset eller catering til en fest?

2 venner i Århus har besluttet sig at gå sammen i deres passion for god mad, og starte en virksomhed der leverer god, sund og lækker mad ud af huset, som catering, frokostordningr og buffet. 

Virksomheden er lille og personlig, og køkkenet drives af de to venner Martin og Jeppe. De er begge kokke og engagerede og passionerede omkring madlavning. De synes selv, at det at lave mad er det fedeste i verden – deres mission er nemlig at levere lækker mad til mange mennesker. de prioriterer meget højt at være med i processen, hele vejen fra udvælgelsen af de helr tigtige råvarer, til levering af maden og sikring af, at kunden har haft den bedst mulige oplevelse. 

Spis Godt vil gerne lave appetitteligt mad, der giver folk lyst til at spise det. De laver derfor mad udelukkende af friske råvarer, og som derfor har en sublim smag. Bestiller man mad hos dem, er man sikret et sundt og velsmagende måltid.  Vennernes erfaring og kreativtitet gør det muligt for dem at videreudvikle klassiske retter og tilføje en lidt sundere tilgang, så maden både smager godt, og bidrager til en god energi. 

Spis Godt leverer deres mad i hele Århus. 

Mangler du en frokostordning? De to venner har øje for, at energien igennem en arbejdsdag skal bevares, og derfor bruger de ekstra mange grøntsager. Den sunde og nærende frokost er vigtig for både koncentrationsevnen og humøret, så både smagen og mæthedsfornemmelsen skal være i orden. Sund frokost kan ofte blive forbundet med kedelig salat og smagsløse retter, men det er langt fra tilfældet hos Spis Godt. De ved nemlig, hvordan de kan gøre sund og fedtfattig mad spændende. Medarbejderne kan derfor gå fra frokosten både mætte, tilfredse og med god samvittighed. 

De to venner tilbyder endda vrksomheder at prøvesmage maden på forhånd, sådan at virksomheder sikrer sig, at maden falder i deres smag. Det mener de er vigtigt, da de ønsker at deres mad skal spises af nogen, som har lyst. Virksomheder der er interesserede, kan få en prøvefrokost og se, smage og fornemme maden og det, som Spis Godt står for. 

Ønskervirksomheder lidt ekstra kræs, eller specifikke ting til deres frokostordning, som for eksempel kage, så finder Spis Godt en løsning til dem.

Maden de to venner laver er klassisk mad, som man kan forvente sig af en frokostordning, men der er et lille twist. Maden kreeres nemlig under en lidt sundere tilgang. Sois Godt bruger ekstra grøntsager og laver deres retter fedtfattige uden for meget smør, sukker eller olie. Smagen derimod, går de ikke på kompromis med. 

Hvad enten en virksomhed består af 10. 50 eller 100 medarbejdere, så står Spist Godt klar. De leverer deres frokostordning i Århus og omegn, hvilket dermed også inkluderer Højbjerg, Risskov, Åbyhøj, Hinnerup eller Århus C.

Skal du holde en fest eller et andet arrangement, tilbydes der ligeledes catering både til private og til erhvervskunder. Menuen sammensættes ud fra ønsker og specifikationer, så maden falder i den helt rigtige smag til det enkelte arrangement. 

 

Maden er især det, som gæsterne husker tilbage på og lægger meget mærke til ved en fest. Gæster lægger især mærke til rigtigt gof og lækker mad, men også til kedelig, tør og intetsigende mad. Derfor er det essentielt for enhver vært, at maden er i top. 

De færreste har tid til både at holde en fest og lave mad til en masse mennesker samtidig, og derofr står Spis Godt klar til at levere buffet, catering og mad ud af huset til ebnhver anledning. 

Spis Godt byder alle velkommen, der elsker sund, velsmagende og lækker mad. 


Kategori: Erhverv - Mad
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 25-08-2018
Oprettet af: Martin Kjær
Adresse: Oceanvej 13 st
By: Århus C
Post nr.: 8000
Telefon nr.: 53528988

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots
Navn: Good article. I will be dealing with many of these issues as well..
Dato:
Kommentar: Good article. I will be dealing with many of these issues as well..

Navn: Hello, this weekend is pleasant in favor of me, as this moment i am reading this fantastic educational article here at my home.
Dato:
Kommentar: Hello, this weekend is pleasant in favor of me, as
this moment i am reading this fantastic educational article here at my home.


Navn: Fantastic site. Plenty of helpful information here. I'm sending it to several friends ans also sharing in delicious. And of course, thank you for your sweat!
Dato:
Kommentar: Fantastic site. Plenty of helpful information here.
I'm sending it to several friends ans also sharing in delicious.
And of course, thank you for your sweat!


Navn: I am actually thankful to the owner of this site who has shared this fantastic paragraph at at this time.
Dato:
Kommentar: I am actually thankful to the owner of this site who
has shared this fantastic paragraph at at this time.


Navn: Great site you have got here.. It's difficult to find high quality writing like yours nowadays. I really appreciate individuals like you! Take care!!
Dato:
Kommentar: Great site you have got here.. It's difficult to
find high quality writing like yours nowadays.
I really appreciate individuals like you! Take care!!


Navn: My brother recommended I might like this website. He was entirely right. This post actually made my day. You cann't imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!
Dato:
Kommentar: My brother recommended I might like this website. He was entirely right.
This post actually made my day. You cann't imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!
Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk