Kims Container

  
Titel: Kims Container
Beskrivelse:

Sådan håndterer du dit byggeaffald

Over 1/3 af alt det affald der hvert år produceres i Danmark er byggeaffald. Byggeaffald er fx asfalt, beton, gips, ledninger, glas, fliser m.m., hvilket alt sammen kan genbruges. 

Det er dit ansvar som bygherre, altså privat boligejer, at sørge for, at melde byggeaffaldet ind til kommunen, samt at sørge for, at det bliver transporteret korrekt væk og sorteret efter de gældende regler. 

Kims Container (https://kimscontainer.dk/) kan håndtere dit byggeaffald efter reglerne. Vi medbringer selv en lastbil med kran og container, og sørger for, at samle affaldet op, og efterfølgende køre det væk. Vi er fleksible, og kører på hele Sjælland, og derudover har vi konkurrencedygtige priser!

 

Renovering eller nedrivning?

Skal du have et nyt hjem, er mulighederne mange. Du kan købe en tom grund og bygge fra bunden, eller du kan købe et hus, og så efterfølgende beslutte dig for, om du vil renovere huset eller om det skal rives ned. Der er en lang række fordele og ulemper ved begge dele, men beslutter du dig for, at rive huset ned, er der en del ting du skal have styr på. Du skal fx kontakte kommunen og informere dem om nedrivningen, samt have 100% styr på de officielle procedurer. Det er ikke nemt at skulle rive et hus ned selv, og Kims Container fungerer altså også som professionelt nedrivningsfirma, hvorfor vi kan hjælpe dig med nedrivningen af huset eller andet. Udover selve nedrivningen står vi også for oprydningen, miljørigtig sorteting samt bortkørsel af affaldet. 

 

Står I foran et byggeprojekt?

Til de fleste byggeprojekter kræver noget murerarbejde, og dermed også en masse grus og sten, i forskellige variationer. Kims Container kan levere et stort udvalg af grus, sten og jord, hvis det skal bruges til fx fundament i et nybyggeri eller til at lægge indkørsel eller terrasse. Er du i tvivl om hvad du skal bruge, tilbyder vi rådgivning, så vi kan levere de bedste løsninger til vores kunder!

Hvis I selv vil kaste jer ud i at lægge fliser i indkørslen eller på terassen, kan I følge denne guide til, hvordan I gør dette. Du skal dog være opmærksom på, at det kræver hårdt og koncentreret arbejde. Læs med her, og få gode råd og tips til, hvordan du selv kan lægge dine fliser!

Start fra bunden

En god bund er essentiel, og er hele grundlaget for, om din fliselægning får et flot resultat. Start med at grav så meget som muligt ud til fliserne. I indkørslen skal du minimum 40 cm ned, og til terasser og gangstier skal du grave ca. 30 cm ned. Derudover skal du sørge for, at grusbunden er ca. 15 cm større på samtlige led, end den endelige belægningsflade. Hvis bunden fortsat virker blød, er det en god ide at spørge til råds hos en fagmand.

Forarbejdet er essentielt

At få det nøjagtige forarbejde kræver et vaterpas, lidt hovedregning, og ikke mindst en god sjat tålmodighed og et godt øjemål! Start med at sætte afsætningspæle i hvert hjørne af området, og træk efterfølgende snore mellem pælene. Det er vigtigt, at du sørger for, at pælene står godt fast, og at snorene er helt stramme. Snorene skal sættes vandret. Dette gør du ved, at sætte en streg på alle pælene, i højde med snorene, hvorefter du kan måle op eller ned ad pælen, og dermed få sat snoren i den rigtige højde, og med det rigtige fald. Efterfølgende kan du måle dig frem til, hvor højt afrettergruset skal ligge. Husk at tage højde for selve flisernes tykkelse, når du finder højden for afrettergruset.

Få gruset på plads

Når du har målt hvor højt afrettergruset skal ligge, er det en god ide, at lægge et par skinner ned i gruset, i den rigtige højde. Dette kan fx være jernrør. Lad herefter afretterskinnen køre hen af jernrørene, og lad den trække afretningsgruset af i den rigtige højde. Ved dette punkt er det ekstremt vigtigt, at være omhyggelig, så alt bliver helt glat og jævnt. Undgå at trykke for hårdt på afretterskinnen, da det kan give ujævnheder i overfladen.

Nu kommer selve belægningen

Når du skal lægge selve fliserne, er det en god ide igen at trække snore. Denne gang for at holde retningen, så fliserne ikke kommer til at lægge skævt. Fliserne kan være tunge, og det kræver koncentration og omhyggelighed, at lægge dem korrekt, uden at grave kanten ned i gruset. Et tip er, at lægge flisen på kanten af den foregående flise, og vippe den ned på plads. Fliserne må ikke lægges helt tæt, og du skal altså sørge for, at der er 2-5 mm fuge mellem fliserne. Slut af med at fylde fugerne, fx med afrettergrus eller fugesand. Sæt en snor for hver 3-4 række fliser, for at sikre at rækkerne bliver lige.

 

 


Kategori: Erhverv - Industri
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 25-08-2018
Oprettet af: Kim Olsen
Adresse: BØRSTENBINDERVEJ 5
By: Holbæk
Post nr.: 4300
Telefon nr.: 40924985

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk