Alpha Security varesikringssystem

  
Titel: Alpha Security varesikringssystem
Beskrivelse:

Sensormatic varesikringssystem

Driver du butik og ønsker du at hæve sikkerhedsniveauet for at undgå forbrugstyveri? Så kan et varesikringssystem være løsningen for dig. 

Man hører ofte om, hvordan butikker som f.eks. supermarkeder og detailbutikker bliver udsat for forbrugstyveri. Dette kan undgås med et varesikringssystem. Et varesikringssystem omfatter som regel nogle deaktivatorer og aftagere som placeres ved kassen samt detektorer ved butiksudgangen. Detektorerne opfanger, hvis nogle forsøger at medtage sig en vare, hvor alamen enten ikke er blevet deaktiveret eller fjernet. Alle varer i butikken monteres med elektroniske brikker eller alarmetiketter som starter alarmen, hvis de ikke er blevet deaktiveret af butikkens personale. 

Hvorfor er det en god ide med et varesikringssystem?

Udover den åbenlyse årsag, hvilket er at mindske tyveri, er der også en række andre fordele du kan opnå, ved at investere i et varesikringssystem. Med et varesikringssystem kan dit personale lettere sikre butikken på en let og overskuelig samt diskret måde, og det gør det også muligt for kunderne at se produktet samt have produktet i hænderne, hvilket kan være med til at øge både oplevelse samt salget. Varesikringssystemer er især velegnet til detailbutikker, materialister, byggemarkeder, elektronikforretninger samt apoteker. 

Mange muligheder for varesikring

Uanset hvor i landet din butik er placeret, vil det være muligt at installere et varesikringssystem, da flere og flere tilbyder disse systemer. Derudover findes der mange forskellige slags systemer, og du kan derfor være sikker på at finde en løsning som matcher lige netop de sikkerhedsbehov du har. På Sjælland finder du f.eks. Alpha Security som tilbyder en række løsninger til diverse forretninger, herunder produkter til elektronisk butiksikring fra Sensormatic som er det førerende mærke inden for elektroniske AM varesikringssystemer. 

Andre former for varesikring

Synes du at varesikring af dine produkter lyder omfattende? Foretrækker du en anden løsning, kan du f.eks. også vælge videoovervågning. Ulempen ved videoovervågning er desværre, at du ikke altid får stoppet tyven før han eller hun har forladt butikken med tyvekosterne. Med varesikring er du garanteret at alarmen bliver deaktiveret idet tyven forsøger at forlade butikken, medmindre at både alarmbrik og/eller alarmetikette er blevet fjernet fra varen. Dette er typisk mere eller mindre umuligt, uden af beskadige varen. 

Vælg den rigtige udbyder

Går du og overvejer at investere i varesikring af din butik, kan det være en god ide at undersøge markedet først. Antallet af udbydere på markedet stiger nemlig stødt, og det kan være svært at gennemskue hvem man skal vælge. Du bør som udgangspunkt vælge en udbyder med mange års erfaring, og som kan tilbyde dig flere løsninger. Fordelene ved at undersøge markedet, før du vælger den første og den bedste er, at mange udbydere som oftest vil forsøge at matche konkurrenternes pris. Dermed kan du være med til at skaffe dig selv det bedste tilbud på markedet. Synes du at opgaven lyder en smule uoverskuelig? Og vil du gerne være sikker på ikke at træde ved siden af første gang du prøver kræfter med et varesikringssystem, så bør du vælge Alpha Security som din udbyder. Alpha Security udfører arbejde for alle typer virksomheder og tilbyder en lang række elektroniske løsninger, herunder tøjalarmer, alarmetiketter, udgangsantenner, metaldetektorer, videoovervågning og kundestatistik. Derudover har virksomheden et tæt samarbejde med førende eksperter indenfor varesikring, nemlig Sensormatic, som udvikler systemer til overvågning og butikssikring. Virksomheden tilbyder bl.a. nye kunder gratis konsulentbesøg, hvor dine behov og ønsker bliver gennemgået. Beslutter du dig for at afprøve en løsning fra Alpha Security garanterer de gratis installation og vejledning i brugen af din nye alarmløsning. Vil du helgardere dig mod butikstyveri tilbyder virksomheden også alle typer løsninger indenfor videoovervågning, herunder infrarøde kameraer, hærværkssikrede kameraer, usynlige kameraer osv. 


Kategori: Erhverv - Elektronik og forbrugselektronik
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 25-08-2018
Oprettet af: Bent Schrøder
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk