Guide: Mal Selv

  
Titel: Guide: Mal Selv
Beskrivelse:

Står du overfor et større malerprojekt, vil det altid være en fordel at bestille en professionel maler. Men mange mindre malerprojekter kan du selv klare, og dermed spare lidt penge. Malermester Norbert giver dig her en guide til, hvordan du selv maler vægge og lofte derhjemme.

Forarbejdet er vigtigt

Når du skal male er det altid vigtigt at lave ordentligt forarbejde, hvilket oftest faktisk også er det største arbejde i projektet! 

Det er vigtigt, at det nuværende lag maling er rent og sidder ordentligt fast. Er dette ikke tilfældet, kradses malingen af, og huller og revner kradses også godt ud. Er der huller og revner i væggene eller loftet spartles og slibes disse, før malerarbejdet påbegyndes.

Start med at ryd så meget af rummet som muligt. Alle møbler, lamper, nips osv. som kan fjernes, er en fordel at fjerne. Kan nogle møbler ikke fjernes helt, er det en fordel at rykke det ud på gulvet. 

Efterfølgende dækker du gulvet, så du ikke risikerer at spilde på gulvet og ødelægge det. Brug enten plastfolie, pap eller malertæpper, alt efter hvad du har til rådighed. Brug malertape til at sætte underlaget fast langs kanterne. Resterende møbler, lamper, radiatorer m.m. dækkes til med platfolie.

Før du begynder malerarbejdet, er det en fordel at vaske væggene og loftet med malerrens eller grundrens, og efterfølgende vaske efter med rent vand. 

Derefter sætter du malertape på kanterne langs træværk, dørkarm, vindueskarme, fodpaneler m.m., for at undgå at male "uden for stregerne".

Så skal der males

Start altid med at male loftet først, og efterfølgende væggene. Hvis træværk, dørkarme osv. også skal have en tur, males dette som det sidste. 

Loftet

Du starter som sagt med at male loftet. Her begynder du med en pensel og en lille rulle, hvor du maler langs alle kanter, hjørne og eventuel stuk. Når kanter og hjørner er taget kan du tage fat i den brede rulle. Husk at brug rigeligt med maling, og sørg for at malingen bliver jævnt fordelt, ved først at male i zigzag bevægelser, og efterfølgende i samme retning. Loftet skal formentlig gerne males 1-2 gange.

Væggene

Også her starter du med en pensel og lille rulle, hvor du maler langs alle kanter, karme osv. Efterfølgende bruger du den bredde rulle. En fordel er, at male én væg ad gangen, således at malingen langs kanterne stadig er våd, når du tager fat i den brede rulle. Husk at brug rigeligt med maling. Mal gerne 2-3 lag. 
OBS. Husk at fjern malertapen så hurtigt som muligt efter det sidste lag maling!

Virker det uoverskueligt?

Alle kan kaste sig ud i indendørs malerarbejde, men virker det hele lidt udoverskueligt, er der altså hjælp at hente! Malermester Norbert står altid klar til at hjælpe med dit malerarbejde! Vi udfører alle former for malerarbejde, både spartling, tapet, maling og meget mere, og derudover arbejder vi på alle slags overflader. 

Vi udfører

Tapet

Tapet er en af vores spidskompetencer! Vi sørger selvfølgelig for forarbejdet, og vi garanterer et flot og ensartet resultat!

Spartel

Vil du være med på moden, og have lavet spartelmasse? Dette kan vi også klare for dig! Spartelmasse er en af de helt nye trends, der giver et råt og lækkert beton eller marmor look. 

Inventar

Udover det klassiske malerarbejde på vægge og lofte, maler vi også alt muligt andet, herunder inventar. Står du med en interessant ide, så kontakt os endelig, og så finder vi en måde at løse det på!

 

Malermester Norbert

Kontakt Malermester Norbert i dag, og få et uforpligtende tilbud! Vi kommer altid ud og ser på opgaven først, således at vi kan give den bedste og mest realistiske pris og tidsramme!


Kategori: Erhverv - Maler
Hjemmeside:
 

Facebook: Facebook
Twitter:
 

Aktiveret d.: 25-08-2018
Oprettet af: Malermester Norbert
Adresse: HEDEGÅRDS ALLÉ 25
By: Brøndbyvester
Post nr.: 2605
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk