Miljørådgivning og hjælp til forureningssager

  
Titel: Miljørådgivning og hjælp til forureningssager
Beskrivelse:

Geomiljø – hvad vil det sige?

GeoMiljø og Miljørådgivning er en virksomhed der blev startet i 2006 af Geolog Claes Steffensen. Vores virksomhed beskæftiger sig overordnet set med alle aspekter af teknisk rådgivning i forbindelse med forurening af jord, luft og grundvand.

Vores koncept bygger naturligvis på at finde effektive og miljøvenlige løsninger til vores kunder. Løsningerne tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes specifikke situation, målsætning og forventninger til rådgivningen.

Vores primære arbejdsområder er:
- Geo og miljøboringer
Jordklassificering
- Jordprøver
- Miljørådgivning

Jordprøver og jordklassificering

Hvornår bruger man en miljørådgiver i praksis, med henblik på lige netop jordprøver og jordklassificering? Og hvornår har man brug for at få taget jordprøver?

Det er måske nogle af de spørgsmål du stiller dig selv når du hører ordene 'miljørådgivning' og 'jordklassificering'.

Hvis du som privat skal til at indgå i et nybyggerprojekt, og have bygget et nyt hus fra bunden af er det en utrolig god ide at få tjekket om der er forurenet jord på den grund hvor I ønsker at bygge jeres nye hus. Her kommer jordprøverne ind i billedet, da de er afgørende hvis man skal undersøge om jorden er forurenet.

Et andet eksempel på hvornår man kunne have brug for jordklassificering, er hvis man som virksomhed skal bygge eksempelvis en børnehave, og skal sikre sig at jordforholdene er som de skal være.

Hvordan fungerer processen med håndteringen af den forurenede jord?

Når vi bliver kontaktet vedrørende en eventuel forureningskilde, eller blot ved en fornemmelse eller bekymring om dette, tager vi det altid utroligt seriøst og handler med det samme.

Vores proces forgår således at vi starter med en grundig undersøgelse, hvorefter vi når frem til en afklaring af hvilken type forurening der er tale om, samt hvor stort omfanget er.

Dette gøres blandt andet ved at kigge grundigt på grundens historik, for at finde frem til eventuelle tidligere forureningssituationer mm.

Når vi er nået frem til årsagen og typen af forurening, tager vi derefter stilling til hvordan vi bedst håndterer dette.

Ved du hvordan forurenet jord skal behandles?

Hvis du som privat eller erhvervsperson har fundet en grund at bygge på men finder ud af at jorden er forurenet, så er den en god idé at sætte spørgsmålstegn ved hvorvidt det kan betale sig at få det fjernet. Du skal spørge dig selv om det kan betale sig at bruge penge på at fjerne den forurenede jord, eller om det vil være en bedre idé at finde et andet sted at bygge.

Hvordan hjælper vi?

Som nævnt ovenfor varetager vi forskellige typer opgaver indenfor forurening af jord. Det betyder altså at vi varetager alle aspekter af forureningssager og rådgivning dertil. Det kan vise sig yderst vigtigt at rådføre sig med geologer og eksperter i forurenet jord inden et køb af hus, da mange nye husejere slet ikke når at undersøge deres grund ordenligt, og derfor ender med at købe en grund med forurenet jord.

Vi har derfor gjort det til vores kerneområder at rådgive i forbindelse med køb og salg af ejendomme og grunde, samt rådgivning i forbindelse med tvister fra myndigheder mm.

Det vil samtidig også sige at vi udfører alle typer miljørådgivning, uanset størrelsen på opgaven. Det kan være alt lige fra udtagning og analyse af en enkelt jordprøve eller boringer og styring af komplekse anlægsopgaver der kan være i flere år.

Ønsker du at vide mere om vores arbejde?

Hos GeoMiljø vil vi altid gerne hjælpe flere virksomheder og private med at skabe ordentlige forhold til deres byggeprocesser. Vi vil derfor hellere end gerne høre fra jer hvis I har eventuelle spørgsmål eller andet.


Kategori: Erhverv - Industri
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 25-08-2018
Oprettet af: Claes Steffensen
Adresse: Gydevang 39-41
By: Allerød
Post nr.: 3450
Telefon nr.: 70223330

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk