Er uheldet ude?

  
Titel: Er uheldet ude?
Beskrivelse:

Der sker stadig flere og flere tyverier og indbrud i Danmark

På trods af at Danmark er et af de sikreste steder at bo i hele verden, er vi ikke undtaget for tyverier og indbrud. Og det gælder både for private, men i den grad os for virksomheder og erhvervsdrivende. 

Helt præcist har vi faktisk indenfor de seneste år erfaret en stigning i indbrud i private hjem og virksomheder Danmark. Hvad et skyldes er umiddelbart ikke til at vide, men man kan dog sige at det vil være fuldstændig urealistisk at leve i et samfund hvor sådan noget ikke foregår. 

Selvom vi ikke er værst udsat her i Danmark, så er det dog stadig vigtigt at man tager sikkerheden seriøst, og gør hvad man kan for at være mindst muligt udsat for sådanne situationer i fremtiden. 

Private

Som privatperson er du måske enten lejlighed eller husejer. Som husejer især, er der mange forholdsregler at tage sig. Det ebdste du kam gøre er, at se hvilke muligheder der er indenfor sikring, og overveje dem grundigt inden du beslutter dig. Det handler om at finde den bedste løsning til lige netop dit hjem, hvad enten der er tale om en almindelig tyverialarm eller en censor som fanger alle bevægelser på grunden. 

Hvad skal virksomheder gøre?

For virksomheder er det mindst lige så vigtigt at sikre sig mod uvedkomne gæster. Her er der mange forskellige løsninger man kan benytte sig af, og det afhænger igen af hvad behovet er. Ting man skal tage stilling til her er selvfølgelig størrelse på virksomheden og det logistiske. Er du en lille lokal butik skal du have en 'mindre' løsning, fremfor hvis du er en større industri virksomhed. Løsninger her omfatter blandt andet låsegitre og stålhegn der indhegner din virksomhed. 

Hvorfor har vi brug for låsesmede i Danmark?

Mange tror måske at en låsesmed blot er sådan en der kommer og låser din dør op, og installerer en ny lås, når du har låst dig ude. Det er dog ikke et retvisende billede af hvad vores arbejde består af.

At rykke ud på adresser og hjælpe folk med at få adgang til deres lejlighed, er selvfølgelig en del af vores arbejde, og en del vi naturligvis tager meget seriøst. Det er en funktion som er yderst nødvendig at have i et hvert samfund, da alle mennesker nok én eller flere gange i deres liv, har prøvet at låse sig ude. Det sker faktisk oftere end man måske skulle tro.

Hvornår skal du ellers kontakte en låsesmed?

Udover vores låseservice, består vores arbejde også af langt mere komplekse sikringsløsninger mm.

Det kan for eksempel være et scenarie hvor du skal have installeret forskellige former for sikkerhedsskabe, herunder: pengeskabe, brandskabe og værdibokse.

Herudover kan en låsesmed være behjælpelig med alt fra dørlukkere, autolåse, tyverisikring, indbrudssikring, elektriske dørlåse, rukolåse og sikkerhedslåse til døre.

Bred ekspertise

De forskellige ting der blev nævnt ovenfor, er blot et lille udpluk af hvad en låsesmed kan være behjælpelig med. Helt generelt udfører vi alle typer opgaver der er relateret til låseservice og låsesikring.

Rådgivning

Udover det tekniske arbejde vi udfører, går vi også utroligt meget op i at levere god og omfattende rådgivning. Det går primært ud på at man i fællesskab med kunden og udfra dennes behov og ønsker, finder frem til den helt rigtige løsning. Og det er uanset om det er en privatkunde eller en erhvervskunde – fremgangsmåden er den samme. Det er vigtigt at forstå kundens behov, og hvori denne selv mener der er et problem, han skal have løst. Derefter finder vi frem til den rette løsning.

Kontakt en låsesmed

Sydsjællands Låseservice er en låsemed i Næstved, hvor vi kan være behjælpelige med alt det ovenstående. Vi vil altid gerne høre fra dig.


Kategori: Erhverv - Sikkerhed
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 25-08-2018
Oprettet af: Erik Nielsen
Adresse: Ejlersvej 34E
By: Næstved
Post nr.: 4700
Telefon nr.: 55724862

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk