Malerfirma til erhvervskunder

  
Titel: Malerfirma til erhvervskunder
Beskrivelse:

Godt malerarbejde?

Godt malerarbejde kræver tid, kræfter og erfaring. Du kan male mange ting selv, men skal du i gang med et større projekt, er det en fordel at finde en professionel maler til opgaven. Næste skridt er at finde et malerfirma. Dette kan være svært, når der findes så mange at vælge i mellem. Tag dig god tid til at undersøg mulighederne, og find et professionelt, erfarent og kvalitetsbevidst malerfirma, der kan sikre dig, at opgaven klares effektivt, problemfrit og i højeste kvalitet. En fordel er, at indhente tilbud fra forskellige malerfirmaer, for at finde det firma med den bedste pris, men som du også har den bedste kemi med. 

Vær opmærksom på, at forskellige malerfirmaer, også har forskellige specialer. Nogle firmaer har speciale i indendørs malerarbejde og tapetering, hvor andre fx har specialiseret sig i malerarbejde til erhvervskunder. 

 

Professionelt, erfarent og kvalitetsbevidst malerfirma til erhvervskunder

Malerfirmaet Olsen & Christiansen er et erfarent, professionelt og kvalitetsbevidst malerfirma, med mere end 20 års erfaring i branchen. Vi har specialiseret os i malerarbejde til erhvervskunder, boligforeninger og offentlige ejendomme, samt vedligeholdelse hertil. 

Vi har altid fokus på den gode kvalitet og det gode håndværk i vores arbejde, men hvad vi virkelig differentierer os på er, at vi kan rykke ud med mindre end 24 timers varsel! Dette skyldes at vi har hele 28 dygtige malere, samt 15 servicevogne, der altid står klar til at udføre en opgave for dig, din virksomhed eller boligforening!

Du finder os i Bagsværd, men vi kører ud til hele Danmark!

Malerfirmaet Olsen & Christiansen A/S er medlem af Byg Garanti! Byg Garanti er din garanti ved fejl og mangler! Du burde altid vælge en maler, der er medlem af Byg Garanti. Med Byg Garanti sikres du op mod 150.000kr inkl. moms i tilfælde af håndværksmæssige fejl og mangler. Derudover dækkes du af en forsikring, der dækker synlige fejl og mangler i 3 år, og skjulte fejl og mangler i op til 10 år. Som forbruger, er Byg Garanti gratis. Malerfirmaet Olsen & Christiansen A/S er medlem af Byg Garanti! 

Boligforeninger

Vi maler bygninger, både inde og ude, og har stor har erfaring med maling og vedligeholdelse af en lang række boligforeninger. Derudover udfører vi facadebehandlinger og ordner vinduer. 

Erhverv

Vi kan klare alle typer maleropgaver, for alle typer virksomheder. Skal i have malet kontoret, jeres butik eller noget helt 3.? Vi kan klare det hele, og vi kan endda klare det inden for 24 timer! Derudover tilbyder vi fast vedligeholdelse til vores erhvervskunder!

Offentlige Ejendomme

Vi foretager en masse forskellige vedligeholdelseopgaver for offentlige ejendomme, hvor vi bl.a. renoverer vinduer og ordner facader. 

Vores specialer

Hos Malerfirmaet Olsen & Christiansen udfører vi alle typer af maleropgaver. Udover arbejdet til erhvervskunder, har vi specialiseret os i:

- Forsikringsskader, vandskader og brandskader

- Bygningsmaling (indendørs og udendørs) + facadebehandlinger

- Personlig farverådgivning

- Tapetarbejde

- Renovering af vinduer

- Vedligeholdelsesarbejder, specielt i boligforeninger

Har du oplevet vandskade?

Ved du hvad du skal gøre efter en vandskade? Malerfirmaet Olsen & Christiansen udfører malerarbejde i forbindelse med forsikringsskader, herunder vandskader, men der er en række ting du skal have gjort før. Start med at finde årsagen til skaden, og begræns skadens omfang. Hold derefter øje med tegn på svamp, da fx skimmelsvamp spreder sig hurtigt i fugtige miljøer. Kontakt dit forsikringsselskab, da det er dem der hjælper dig med at få skaderne udbedret, så vi kan udføre det efterfølgende malerarbejde. En god idé er også, at tage billeder af skaderne, så du har dem til forsikringsselskabet. 

Kontakt Malerfirmaet Olsen & Christiansen for et tilbud!

Står du med et kommende malerprojekt? Ring til os på 39695154 eller skriv en mail til post@malerfirma-olsen.dk

Vil du vide mere om os, eller hvad vi kan tilbyde? Besøg vores hjemmeside www.malerfirma-olsen.dk

 


Kategori: Erhverv - Maler
Hjemmeside:
 

Facebook: Facebook
Twitter:
 

Aktiveret d.: 25-08-2018
Oprettet af: Malerfirmaet Olsen & Christiansen
Adresse: Møllemarken 1
By: Bagsværd
Post nr.: 2880
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots
Navn: Hello! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no backup. Do you have any solutions to protect against hackers?
Dato:
Kommentar: Hello! I just wanted to ask if you ever have any
trouble with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a
few months of hard work due to no backup. Do you have any solutions to protect against hackers?


Navn: Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your website is magnificent, as well as the content!
Dato:
Kommentar: Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for?
you made blogging look easy. The overall look of your website is magnificent,
as well as the content!


Navn: Hey there! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be okay. I'm undoubtedly enjoying your blog and look forward to new posts.
Dato:
Kommentar: Hey there! Do you use Twitter? I'd like to follow you if
that would be okay. I'm undoubtedly enjoying your blog
and look forward to new posts.


Navn: Hi there i am kavin, its my first time to commenting anywhere, when i read this post i thought i could also create comment due to this sensible post.
Dato:
Kommentar: Hi there i am kavin, its my first time to commenting anywhere,
when i read this post i thought i could also create comment due to this
sensible post.


Navn: I got this website from my buddy who informed me concerning this website and now this time I am visiting this website and reading very informative articles or reviews at this time.
Dato:
Kommentar: I got this website from my buddy who informed me concerning this website and now this time I
am visiting this website and reading very informative
articles or reviews at this time.
Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk