Gode råd til vinduespudsning

  
Titel: Gode råd til vinduespudsning
Beskrivelse:

Døjer du også med beskidte vinduer, enten derhjemme eller på arbejdspladsen?

Hvis du selv vil i gang med pudsningen af vinduer, så er det vigtigt, at du har det helt rigtige grej til din vinduespudsning. Hvis du går købt det rette grej, så er du halvvejs på vej til helt rene vinduer uden grimme striber. Selvom du gør alt rigtigt, kan det stadig kan det stadig være svært at få helt rene vindue, lige meget hvor meget arbejde du ligger i det, hvis du bruger noget billigt materiale til at vaske med, som eksempelvis en billig skraber.

En god og kvalitetsmæssigt rigtig skraber og masser af viskestykker er noget af det vigtigste at have, før du går i gang med at pudse selv. Til vinduesvask anbefales det at lave en god opblanding bestående af koldt vand, opvaskemiddel og sprit, da netop denne kombination er med til at opløse fedt og andet snavs på dine vinduer.

Du behøver ikke være så påpasselig med, om du putter for meget sæbe i vandet, for så længe du ikke overdriver alt for meget med sæbe, så går det nok fint. Der skal selvfølgelig heller ikke alt for lidt i, da snavs ellers ikke fosvinder.

Du kan sagtens bruge ganske almindeligt vand fra vandhanen, men vær opmærksom på at vand fra hanen indeholder kalk som kan sætte sig som grimme striber eller som plamager på vinduet efter vask. Der findes dog op til flere metoder til at vaske på en måde, og bruge vandhanens vand korrekt, så det bliver perfekt at vaske med.

Hvis du bruger det ganske almindelige vand fra vandhanen, så kan et godt råd være at hælde lidt husholdningseddike i vandet opblandingen. Ved at bruge dette trick binder du kalken i vandet, så du undgår, at det sætter sig som striber eller plamager på ruden når du er færdig med vasken.

Uanset hvilken metode du finder ud af er den bedste for dig, så er det enormt vigtigt at lave overlapninger mellem banerne, og samtidigt bevæge svaberen hurtigt over ruden, så vandet ikke kan nå at fordampe på vinduet, inden du når ned til listerne. På den måde undgår du striber så meget som muligt.

Det er i princippet ligegyldigt, hvordan vejret ser ud når du skal vaske vinduer. Du kan vaske vinduer både  om sommeren og vinteren. Men er der stærkt solskin om sommeren, hvor vandet fordamper, skal du være lynhurtigt med svaberen,  og i frostvejr, hvor vandet fryser, gælder samme.

Skal du vaske dine ruder i frostvejr, så er det et godt trick at bruge rigtig varmt vand, da du på denne måde undgår, at vandet fryser til is på vinduet. Er det hedende varmt den dag du skal vaske vinduer, og direkte sol står lige ned på dit arbejde, så gælder det om at bruge rigtig koldt vand og svabe men lynets hast. I gamle dage blev avispapir tit brugt, når der skulle pudses vinduer. Dette trick kan også bruges i dag, men det er ikke den allerbedste løsning.  Førhen havde tryksværten i aviser en polerende effekt, men sådan står det ikke til i dag.

Nogen foretrækker at bruge lidt sprinklervæske til vinduesvask, men her skal man passe på, og i realiteten er der ikke er nogen fordele ved at bruge det.

Synes du, at det virker lidt for besværligt at gå i krig med vinduerne selv? Tulstrup Ejendomsservice kan klare tingene for dig, uanset om du skal have pudset vinduer i hjemmet eller på arbejdspladsen. De klarere begge dele, og med mere end 20 års erfaring garanterer de rene vinduer, uden striber eller pletter, hver gang. Så bliver det ikke nemmere.

 

 

 


Kategori: Erhverv - Rengøring
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 11-04-2019
Oprettet af: Per K
Adresse: Bolandsvej 40
By: Skævinge
Post nr.: 3320
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots
Navn: Hi there! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no data backup. Do you have any solutions to protect against hackers?
Dato:
Kommentar: Hi there! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers?
My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to
no data backup. Do you have any solutions to protect against hackers?
Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk