Hvem har ikke siddet flere timer og søgt på Google efter blogs som brug en dofollow på deres links, så når man bruger tid på at komme med relevante kommentarer kunne få lidt tilbage i form af linkjuice.

I søgningen på relevante links til en af mine andre hjemmesider, faldt jeg over denne blog som har et rigtig godt fif til hvordan man kan gøre det hele meget nemmere.
Efter hånden er der mange wordpress blogs bruger et plugin som hedder CommentLuv, det gør i alt sin simpelhed det at når du har skrevet din url i kommentar formularen. Søger siden selv på din egen blog, efter det sidste nye indlæg som der også linkes til.
Det betyder at nu får du et link mere til din hjemmeside, og det betyder at der linkes til din side 2 gange og til 2 forskellige sider. Som igen så betyder at dine links fra wordpress blog, nu giver endnu mere linkjuice.

Det du gør er at gå på Google som du plejer men i stedet for at bruge dit søgeord enten med "" eller uden, skal du nu bruge for at se dem som har dette plugin aktiveret

“søgeord=”commentluv enabled”.

Med andre ord det nu blevet nemmere at søge efter relevante sider til at enten skrive på bloggen, eller finde relevante sider til at lave link bytte.

Uden at skulle lægge hovedet på blokken, vil jeg også mene at det vil give mere trafik til din egen blog hvis du bruger det. Og som alle ved flere besøgende er li med flere kliks på reklamer, så jeg har derfor på min wordpress blog installeret pluginet for at kunne se effekten af at bruge dette plugin. ( wordpress themes )


Bloggen hvor jeg har læst om det er My money blog og indlægget er free backlinks

God jagt på relevante blogs med det plugin