Der har på det sidste været en del tilmeldingsforsøg via diverse scripts og dårlige seo programmer, alle disse tilmeldinger bliver fanget i systemet og helt automatisk slettet dog bliver alt informationer gemt i systemet således at der fremover er blokeret for tilmeldinger på disse urls.

Det har faktisk stået på længe, hvor der enten er double content, for korte beskrivelser eller er spammet til med links. Hvilket også har betydet at der nu gentagne gange er virksomheder som har spurgt ind til hvorfor de ikke kan tilmelde deres virksomhed på siden, hertil er der naturligvis udleveret en kopi af de tidligere forsøg dermed også info om hvilke virksomheder det er der har lavet den dårlige seo for dem.

Dette er dermed et vink med en vognstang til de "seo" virksomheder der benytter disse metoder, et slut resultat kan blive at jeg offentliggøre navnene på virksomhederne.!
Så dette er hermed den sidste advarsel, ret ind eller forsvind.!!!


I forhold til tilmeldinger generelt, så vær opmærksom på at tilmelder man sig med et backlink til enten siden her eller partner SKAL dette link være online inden man tilmelder sit link. Når tilmeldingen kontrollers og der ikke er et link, slettes linket og man har dermed mistet sin chance for at få et link på siden.

Artikler er for en god ordensskyld ikke en beskrivelse af ens virksomhed.! 

Billige batterier fra Batteribyen.dk