ReklameZonen Reklamebureau der styrker kommunikationen

  
ReklameZonen Reklamebureau der styrker kommunikationen
Titel: ReklameZonen Reklamebureau der styrker kommunikationen
Beskrivelse:
Reklamezonen tilbyder en bred vifte inde for kommunikation og markedsføring, vi tilbyder unikke og specifikke løsninger inde for visitkort. Vores visitkort kan fås i metal, rustfri stål, kobber, messing, sølv eller 24k guldbelagt og i næsten hvilket som helst design, med gennemskæring, præg, og fire-farve tryk. Vores metal visitkort fås i tykkelsen 0,36-0.40mm, med en vægt på 12g-18g stk. afhængig af tykkelsen.
 
Dette er grunden til, at kvaliteten og designet af dit visitkort er så vigtigt. Et uinteressant visitkort kommer nemlig ikke til at blive husket af dine potentielle kunder, Vi lover dig et unikt design af visitkortet og husk det første indtryk er afgørende. Få mere inspiration inde på hjemmesiden. inspiration
 
Selvfølgelig, hvis du foretrækker at levere dit eget materiale, er det OK også. Vi gennemgår alt materiale vi får ind fra dig, for at sikre kvaliteten. Resultatet bliver klart bedst, hvis du kan færdiggøre og levere dine illustrationer i Illustrator eller CorelDraw-format og al tekst er konverteret til kurver. Hvis du ikke har Illustrator eller CorelDraw, kan vi konvertere dine photoshop filer, men du skal inkludere alle skrifttyper og også sørge for al din tekst kan redigeres. Læs alt om vores designkrav  og priser på hjemmesiden.
 

Kategori: Erhverv - Markedsføring
Hjemmeside:
 
http://reklamezonen.dk
Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 18-01-2011
Oprettet af: Jimi Jørgensen
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.: 31 700 4

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating: Se Trustpilot rating

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk