Lav dine egne øreringe

  
Lav dine egne øreringe
Titel: Lav dine egne øreringe
Beskrivelse:

Øreringe har altid været et moderne og klassisk smykke. Det kan spores langt tilbage i historien, og som alle andre beklædningsdele har smykkestilen udviklet sig meget med årene, i takt med at moden skifter. I dag kan man få stort set alle typer øreringe. De gamle og klassiske er blevet bevaret i flotte materiale, mens der konstant bliver udviklet nye og moderne øreringe. Der er så at sige, øreringe til alle typer. I dag er der stort fokus på individualisme i modebranchen, og det er derfor moderne at have sin helt egen stil, så lav dine egne øreringe. Der er mange, som vælger at lave sine egne øreringe for at opnå netop dette. I dag har det aldrig været nemmere at lave sine egne øreringe. Der er mange smykkebutikker rundt i landet, som har specialiseret sig i netop det.

Materialer til øreringsfremstilling

Det er muligt at lave øreringe i stort set alle materialer. Forretninger med smykkehåndværk forhandler mange forskellige vedhæng. Du kan, for eksempel, vælge at lave smykker i perler, sten, ædelsten, krystaller, metaller, ædelmetaller, glas, keramik, plastik, læder og fjer. De forskellige materialer er fordelsagtige til forskellige udtryk. Ønsker du, for eksempel, en elegant ørering kan du med fordel bruge ædelsten og ædelmetaller. Ønsker du derimod en unik modeørering kan du med fordel bruge perler, læder, plastik eller fjer. Du kan stort set få alle materialerne i alle farve og designe dine øreringe præcis, som du ønsker. Det er kun din egen fantasi, som sætter grænser. Én af de mest populære materialer er ædelsten.

Ædelstenen er unik og elegant på samme tid, og den er derfor ideel til både klassiske og moderne øreringe. Den fås i et hav af farver og strukturer, så du vil altid kunne finde en ædelsten, som passer til din stil. De forskellige ædelstene i fundet i forskellige områder fra hele verden. Kvarts er den mest populære sten i Danmark, fordi den findes i Norge og Sverige. Du kan finde alle materialer på nettet eller fysiske forretninger rundt omkring i landet. Lav derfor dine egne øreringe uden problemer.

Muligheder til øreringsfremstilling

Det er kun din egen fantasi, som sætter grænser, når du kaster dig ud i smykkehåndværk. Du kan som nævnt få materialer til vedhæng af alle typer. Du kan først og fremmest vælge mellem at købe færdige vedhæng, som er nogenlunde færdige og klar til at sætte sammen med låsemekanismen, eller vedhæng som skal laves helt fra bunden. Vælger du at designe dine øreringe helt fra bunden, er der et hav af forskellige muligheder. Materialerne kan bruges enkeltvis eller mixes sammen til din helt personlige stil. Når du designer dine øreringe, skal du huske at overveje hvilken låsemekanisme, som du foretrækker. Der findes mange typer låse, og det er en god ide at overveje hvilken lås, der passer bedst til dit design. Lav dine egne øreringe med henblik på at beholde dem selv, eller sælge dem videre på, for eksempel, et marked eller din egen webshop. Du kan læse alt om øreringsfremstilling på internettet, eller du kan vælge at tage et kursus i smykkefremstilling på diverse aftenskoler og arrangementer.

Teknikker til øreringsfremstilling

[p]Der er en række værktøjer, som du skal have for at lave smykker. Det vigtigste værktøj er en tang til øreringens lås. Det er en god idé at have et godt udvalg tænger med forskellige mekanismer. De vigtigste tænger er bidtangen, fladtagen og klemme tangen. De er hver især fordelsagtige til dine øreringes forskellige låsemekanismer. Derudover er det en god idé at have en knytteplade, smykkelim og et sæt nåle med store øjne. Dette gør det langt nemmere at arbejde med de små genstande i øreringene. Værktøjerne kan købes på nettet eller forretninger med smykkehåndværk.

Når du har købt alle dine materialer og værktøjer, er du klar til at lave dine egne øreringe. Start med at lave et design og tegne det på et stykke papir, så du har en skabelon at arbejde efter. Du kan få inspiration til dit design i modeblade, eller ved at matche dit design med din tøjstil. Når du har dit design, kan du for alvor kaste dig ud i at lave dine egne øreringe. Dette er ganske nemt så længe man har lidt fingersnilde. Alt du skal gøre er at sætte dine valgte vedhæng på metaltråde efter ønske. Derefter skal du have fastgjort låsen. Valg af tang variere efter låsen, men det er simpelt at gennemskue, hvilken tang der er mest effektiv. Brug din fingersnilde til at dreje tråden om låsen til det ser godt ud. Det kan være nødvendigt at øve sig på dette, og det kommer muligvis til at se lidt sjusket ud i starten. Men som alt andet gør øvelse mester. Så lav dine egne øreringe og få en sjov hobby samt den helt rigtige ørering til billige penge.

 


Kategori: Fritid, Hobby og Rejser - Gør det selv
Hjemmeside:
 
http://www.
Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 08-10-2014
Oprettet af: Jonas Jørgensen
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating: Se Trustpilot rating

Powered by Thumbshots
Navn: Amazing things here. I'm very happy to look your post. Thanks so much and I am taking a look forward to contact you. Will you please drop me a e-mail?
Dato:
Kommentar: Amazing things here. I'm very happy to look your post.
Thanks so much and I am taking a look forward to contact you.
Will you please drop me a e-mail?


Navn: I needed to thank you for this excellent read!! I certainly enjoyed every bit of it. I've got you saved as a favorite to look at new things you post…
Dato:
Kommentar: I needed to thank you for this excellent read!! I certainly enjoyed every bit of
it. I've got you saved as a favorite to look at new
things you post…
Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk