Spindler – Reparation, service og montering

  
Spindler – Reparation, service og montering
Titel: Spindler – Reparation, service og montering
Beskrivelse:

Ved Bast & Co er vi eksperter i arbejde med spindler. Vi har en række specialuddannede teknikere, der kan foretage alle former for arbejde med spindler. Vi råder desuden over vores eget højteknologiske laboratorium, hvor vi har måleudstyr og de nødvendige værktøjer, der kan reparere og servicere alle typer og modeller af spindler.  

Ingen opgave er hverken for lille eller for stor for os, og vi står gerne for at lave en unik løsning, hvor vi tilpasser vores arbejde præcis efter jeres spindler.  

Vi kan både hjælpe jer med en enkel akut løsning til reparation af jeres spindler eller med en komplet løsning. Hvis i vælger den komplette løsning, står vi gerne for alt lige fra afmontering af spindlerne, reparation og afbalancering af dem til test og service af dem. Til slut står vi også for levering og montering af de reparerede spindler. Vi kan til og med udfærdige en tilstandsrapport til jer, hvis i ønsker dette. 

Reparation af spindler 

Vi reparerer alle former for spindler, hvis der skulle være fejl på dem. Vores specialuddannede medarbejdere har en høj faglig kompetence og et topmoderne laboratorium til rådighed, når de arbejder med reparation af spindler.  

Vi går meget op i at levere vores arbejde hurtigt, så i får den bedst mulige service og kan få gang i jeres produktion igen med de mindst mulige driftstab. Derfor har vi vores eget laboratorium og en række topmoderne maskiner, der gør, at vi kan lave vores egne reservedele. Dette sparer jer for meget tid og mange omkostninger, da vi ikke behøver at benytte os af andre samarbejdspartnere eller underleverandører.  

Når vi først har foretaget en reparation af jeres spindler, så sørger vi altid for at gennemteste dem, så vi er sikre på, at de virker optimalt efter hensigten. Hvis det ønskes udarbejder vi også en kontrolrapport med forskellige kontrolelementer, der bygger på vores store erfaring igennem mange år i branchen. Dette sikrer jer, at i altid får leveret jeres spindler i top stand efter en reparation af høj kvalitet.  

Udskiftning af lejehus 

I forbindelse med arbejde med spindler foretager vi også udskiftning af spindellejer. Vi kontrollerer i denne sammenhæng altid alle tolerancer på spindler i lejehus og på afstandsringe. Vi opvarmer lejerne inden montage med induktionsvarme og afmagnetiserer dem. 

Når vi foretager arbejde med lejehuset i spindler, sørger vi altid for at sende dem til vores moderne testcenter. Her gennemtestes lejerne og bliver fedtsmurte, så vi sikrer os, at de fungerer efter den bedst mulige hensigt, før vi monterer dem for jer igen.  

Frekvensmåling af spindler 

Ved Bast & Co har vi de rette kompetencer og maskiner til at foretage en afbalancering af spindlerne.  

Hvis der forekommer vibrationer på hurtiggående spindler, er det en indikering af, at der skal foretages en afbalancering af spindlerne, så de ikke forvolder større skader.  

Vi har en moderne frekvensmåler, der kan sørge for at foretage frekvensmåling af jeres spindler og afsløre, hvor ubalancen er. Herefter genopretter vi balancen ved en dynamisk afbalancering af spindlen. 

Når vi foretager frekvensmålinger, kan vi finde ud af meget andet end bare ubalance. Vi opfanger blandt andet lejestøj, unaturlig varmeudvikling og andet, der kan give os data til en dybdegående analyse af tilstand, fortandhjul og lejer.  

Vores service i forbindelse med spindelreparation 

Når vi foretager reparationer af jeres spindler, sørger vi altid for at yde samme gode service som gælder for alt vores arbejde. Dette indebærer, at vi kan stå for en komplet løsning direkte fra afmontering igennem reparation og til montering igen. Vi kan desuden altid udfærdige en tilstandsrapport af spindler og andet, der testes og repareres hos os, så i altid kan kontrollere, hvilken stand jeres maskiner er i.  

Med vores mange års erfaring i branchen, har vi stor forståelse for, hvor vigtigt det er med en hurtig reparation. Derfor tilbyder vi altid, at vi kan starte på reparationen af jeres spindler senest 24 timer, efter at i har kontaktet os. 

Fordelen ved at anvende os til jeres arbejde med spindler er, at vi har en række yderst kompetente medarbejdere og alt det rette udstyr, der gør, at jeres spindler igen kan fungere efter hensigten. Da vi har vores eget topmoderne udstyr, kan vi også spare jer for mange penge og mange ekstra omkostninger, da vi ikke behøver at sende nogle af delene til reparation eller tests ved andre partnere, men kan foretage alt arbejdet ved Bast & Co. 

Få et uforpligtende tilbud på spindelreparationer 

Vi lytter altid til jeres specifikke ønsker, og vi er altid villige til at skræddersy et godt tilbud, der passer præcis efter jeres behov. Vi foretager alt arbejde med spindler, og vi kan give jer et tilbud på både enkelte mindre reparationer af spindler eller på komplette løsninger. 

Før du beslutter dig for at få hjælp fra os, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 69 69 91 26 eller på mail: bast@bastogco.dk, så giver dig gerne mere information om vores arbejde eller et uforpligtende tilbud på vores arbejde med spindler.

 


Kategori: Erhverv - Firmaoplysninger
Hjemmeside:
 
http://www.bastogco.dk
Facebook: Bast Co
Twitter:
 

Aktiveret d.: 18-07-2015
Oprettet af: Jonas Jørgensen
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating: Se Trustpilot rating

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk